SolidMedia

Ingen My heart & my art uten SolidMedia

KILDE: PIXABAY + BIDRAGSYTER: GERALT

Jeg elsker å blogge. Jeg elsker å designe bloggen min, å alt det morsomme man kan gjøre med en blogg, eller en hjemmeside. Men…jeg HATER det tekniske. Det å oppdatere, holde det teknisk vedlikeholdt. Det å beskytte bloggen, eller hjemmesiden mot spammere og hackere. Det er faktisk ingen enkel oppgave, dersom man ikke er så teknisk anlagt, som meg. Men…jeg fant løsningen: Den heter SolidMedia.

Uten SolidMedia ville jeg ikke klart å drifte bloggen min. Så enkelt, så greit.

 
KUN FOR DE MED PLATTFORMEN «WORDPRESS.ORG».
Jeg elsker wordpress. Så enkelt, å så mange muligheter. Om du ennå ikke har wordpress, er det noe jeg anbefaler sterkt. Om du har tenkt å lage deg en blogg eller hjemmeside…prøv ut wordpress.

Det finnes 2 typer wordpress.
1: WordPress.com
2: WordPress.org


WORDPRESS.COM (GRATIS)
Om du skal opprette en blogg eller hjemmeside, og er ute etter en enkel løsning som ikke krever avanserte funksjoner, og i tillegg ikke har behov for eget domene, bør du velge wordpress.com. Her trenger du ikke laste noe ned, da den fungerer direkte i din nettleser. Bare husk at dette alternativer er veldig begrenset, både innen designfunksjoner, og du kan ikke bruke plugins. Ei heller kan SolidMedia hjelpe deg her.

Plugins er utvidelser (tilleggsprogrammer). I wordpress.com er det integrert noen tilleggsprogrammer, men som nevnt tidligere, er det begrensninger i denne versjonen. Husk også at uten eget domene, vil du få en slik adresse: www.dittnavn.wordpress.com.

SJEKK UT: WORDPRESS.COM


WORDPRESS.ORG (GRATIS)
Denne er SolidMedia-mat. Den passer best for deg som har, eller ønsker å ha eget domene. Med denne versjonen får du full tilgang til alt. Du kan skreddersy bloggen, eller hjemmesiden akkurat slik du ønsker, både innen design, funksjoner, og du har full kontroll.

SJEKK UT: WORDPRESS.ORG


HVEM ER SOLIDMEDIA?
Det er en bedrift som har spesialisert seg på WordPress.org gjennom mange år. De har pakkeløsninger som koster fra kr. 49,- til kr. 699,- pr.mnd. Alt etter hvilke behov du har.

TERNINGKAST 6!
Jeg har brukt SolidMedia nå i over ett år, og jeg er mer enn strålende fornøyd. Jeg kunne ikke drevet bloggen min, trygt og sikkert…uten dem. Om jeg har trøbbel med noe, om jeg har spørsmål om noe, eller trenger tips, råd og veiledning…så svarer de kjapt, og er behjelpelige med alt.

PAKKELØSNINGER
Jeg anbefaler pakkeløsning nr 3 – eller høyere. Da får du alt du trenger, for å drifte en blogg eller hjemmeside innen det tekniske. SolidMedia oppdaterer både wordpress, plugins, de beskytter deg mot hackere, og tar seg av spammere. De gjør også mye mer…alt etter hvilken pakkeløsning du velger. De setter også opp ferdig hjemmeside eller webshop, om du ønsker det.

Tro meg, det lønner seg å betale en liten sum i mnd…for å ha en optimal blogg eller hjemmeside.

 
SJEKK UT: WORDPRESSDRIFT FRA SOLIDMEDIA.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *