Snøravn Design starter kurs

Snøravn Design starter kursJeg har fått noen forespørsler om å holde kurs, i blant annet hekling. Det er en morsom utfordring, som jeg tar med glede. Jeg elsker å hekle, så hvis jeg kan få lære det videre til andre…er det bare stas. Kursoversikten finner du oppe i menyen på tabben «kurs», og på sisten av innlegget her.

I FØRSTE OMGANG BLIR DET KURS I GRUNNLEGGENDE HEKLING
Etterhvert har jeg planer om å sette sammen andre kurs også. Mer om det kommer, når jeg finner tid.

EN SPENNENDE TID FOR SNØRAVN DESIGN
Flere prosjekter er i ferd med å realiseres, og mange gode tilbakemeldinger på både bloggen og produktene jeg lager…setter en ekstra piff på det hele.

JEG ER VELDIG TAKKNEMLIG
Ønsker å sende en varm takk som er spesielt rettet til alle trofaste lesere. Til dere nye…veldig hyggelig at dere fant veien hit, og jeg håper dere kommer tilbake.

KURSOVERSIKT:

GÅ TIL KURSOVERSIKT

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *