Små ting gir store gleder

Våren er kommet i hus. Jeg elsker denne tiden, det er som om livet starter på nytt. Jeg elsker blomster også, og er en ivrig «grøftetitter» når jeg er ute å går.

Spent ser jeg etter de første vårblomstene, og gleden blir unektelig stor, når de plutselig står der, og gjør verden vakker. Lukten av vår er som lukten av liv, glede, lek, håp og nye blanke ark. For det er på våren, det meste starter sine nye liv.

Små ting gir store gleder

I DAG KOM SOLA OG VÅRSTEMNINGEN GIKK RETT I TAKET
Kaldt, men så fantastisk deilig. Jeg kunne derfor ikke dy meg, når jeg fant denne spesielle blomsten, hvit påskelije…så vakker. Jeg skulle virkelig ønske at lukt fulgte med bilder, for denne lukter helt nydelig.

SMÅ TING GIR STORE GLEDER
Det er noe i det. Man burde oftere, helst hver dag…unne seg selv små og gode ting. Det gjør livet lysere, hjertet større og smil i munn og øyne. Det trenger ikke koste noe, eller mye. Påskeliljen jeg kjøpte i dag, ga jeg hele 39,90,- for. Vel hjemme startet de store gleder, med å gå ut i hagen og finne mose med små spirer av nygress…for å gjøre vårfølelsen optimal. Jakten på egnet potte ble neste prosjekt…hvor valget falt på en lav glassbolle, som ble fylt opp med mose. Den aller største gleden, er å finne den perfekte plassen til herligheten…og snuse inn lukten av vår.

JEG GLEDER MEG
til å blogge mer, om de små ting…i hverdagen. Håper de vil bli til en glede og inspirasjon…for deg også.

Små ting gir store gleder

Alle bilder: © Ramona .S. B. Olaussen – Snøravn Design

 

Ønsker om en fredfull kveld og natt med gode drømmer.

 

varmehilsner

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *