OM

HJERTESONENSNØRAVN DESIGNNYHETERLITT HISTORIE
Tab - Hjertesonen i OMJeg har alltid vært glad i å skrive. Alt fra dikt til opplevelser og erfaringer. Etterhvert dukket spørsmålet opp fra venner…»Hvorfor starter du ikke en blogg?» Den ideèn måtte jeg ruge lenge på, før jeg bestemte meg for å klekke…hjertesonen. Den handler om mine erfaringer gjennom livet. Alt fra helse, livserfaringer og teknikker jeg har lært, for å komme meg gjennom utfordrende situasjoner. Jeg tror på det å dele med hverandre, og åpenhet. Jeg tror på det å løfte hverandre opp, og frem. Det er hensikten med Hjertesonen.

KARIKATUREN:
 I følge familie og venner så er hun veldig lik meg. Du får se mer til «oss» i Hjertesonen.

Tusenkunstneren har jeg ofte blitt kalt, noe som er veldig hyggelig. Det kan være fordi jeg elsker å lære nye ting, nye teknikker, ny bruk av gamle materialer, og stadig må jeg utfordre meg selv på hva jeg kan og ikke kan. Stort sett så kan jeg…litt sånn som Pippi. Her vil du finne produkter jeg har laget, i mange forskjellige materialer, former og farger.
Jeg har flere ting å by på. Blant annet vil dere se mer av DIY prosjekter. Jeg elsker det og mange med meg. Her vil jeg dele teknikker, materialbruk og forklare trinnvis. Jeg kommer også til å dele spennende prosjekter jeg har kommet over. For bloggere vil jeg dele tips, linker m.m. Jeg vil også dele inspirasjon til hus, hjem, hage, mat, osv. Det kommer helt an hva som inspirerer meg, så du må nesten bare følge med…for å se hva som dukker opp. Denne frøkna er veldig impulsiv.
Det hele startet med min første blogg «Hjertesonen» som jeg opprettet i oktober 2011. «Snøravn design – min andre blogg, ble opprettet i mars 2014». Etterhvert fant jeg ut at det ble for tidskrevende å ha to blogger på forskjellige adresser, så jeg løste det ganske enkelt. To blogger har nå flyttet sammen inn i sitt nye hjem…MY HEART AND MY ART.


RAMONA S. B. OLAUSSENJEG ER OGSÅ EN SKAPERKONTAKT

RamonaEn ekte 72-modell, som blomstrer en gang i året, ca midten av mai. Er nok en smule gal og en livsglad jente, som kan få anfall av tilstanden ramp og plutselige rykkninger av kreativitet.

HVORFOR NAVNET SNØRAVN?
Mix mine to fornavn, og det fine navnet dukker opp…takket være en annen kreativ sjel.

SNØRAVN + MEG = PERSON OG DESIGNER.
Snø er likt ett blankt ark man bare må lage mønster i. Ravnen med sin oppfinnsomhet og evne til å lære, er symbolsk…en kreativ skaper.

En designer, en kunstner, som liker å lage alt som lages kan. Foruten å ha vært en kreativ sjel hele livet, hvor alt startet med tegning, til annet håndarbeid og mange andre selvlærte teknikker, så har jeg også multimedia design skole bak meg. Jeg elsker å jobbe med illustrasjoner og foto. Det finnes så uendelige muligheter i det å være kreativ, og jeg elsker å lære mer.

Jeg håper dere vil finne inspirasjon enten fra ærlige skrevne ord, kreative sysler…eller kanskje begge deler? Velkommen er du uansett, og velkommen tilbake er du også. Legg gjerne igjen noen koselige strofer, før du reiser videre i den store internettverden.

Varme hilsner fra Ramona.

KONTAKTSKJEMA

Har du noe på hjertet? Skriv en melding, så svarer jeg så fort jeg får anledning.

Comments are closed