Mens vi venter på sola

Regnet høljer ned ute, og det blåser kraftigDet gjør ingenting akkurat nå. Vi er nemlig i mars som betyr at våren er rett rundt hjørnet. Jeg venter, og mens jeg venter mimrer jeg over våren og sommeren i fjor. Sola, varmen, familien, venner, grilling, kreative sysler i hagen og ikke minst morgenkaffen i teltet. Åhh, teltet vårt ja…vår lille oase. Den står der nå på plattingen og bare venter på å bli ikledd drakten sin, madrasser og puter på pallesoffaene, blomster, lykter og oss, selvsagt.

Mens vi venter på sola

I VENTETIDEN…
kan vi forberede oss, ved å starte på prosjektene vi har tenkt ut, men som bare har forblitt med tanken. Vi kan lage ting som gjør hagen vår unik og spennende. De små ting teller…slik som malte steiner med vakre ord og symboler. Det koster så lite, og utgjør så mye. Med sitt nærvær pynter de opp trappa, eller der de ligger pent dandert ved lykter, eller ved potter med bugnende og duftende blomster. Det beste av alt…gjester smiler og blir glad av vakre ord

Mens vi venter på sola

Alle bilder: © Ramona .S. B. Olaussen – Snøravn Design


HAKUNA MATATA
Ingen bekymringer, betyr det. Er det ikke flott? Slik skulle man levd hver dag. Men det er ikke slik våre liv er laget. Uansett hvor mye vi enn prøver, svirrer det alltid en form for bekymring bak der…i hodet. Vi kan velge å gjøre noe med det, heldigvis. Hvem tenker vel på bekymringer, når de møter slike skilt i hagen?

Skiltet til høyre er velkomstskiltet her i oasen vår og skiltet til venstre er da «velkommen tilbake» skiltet. Vi har møtt store smil og glade øyne her i hagen, etter at disse skiltene kom opp. Alt man trenger er noen planker…(jeg har brukt gamle, grå og værbitte planker…takk til Tommy`n for både planker og hjelp). Man trenger en påle som er spiss i enden, skruer, pensel, maling og noen gode ord.

I ÅR SKAL JEG…
sette i sving med flere «tenkte» prosjekter og de kommer her…etterhvert.

Hva skal du?

 

varmehilsner

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *