Inn med naturen

Inn med naturen

Jeg elsker planter, naturen, hage og jord. Nå som høsten nærmer seg, å det blir litt kaldere på kveldene…er det så koselig å ta med seg litt av naturen inn. Dette har vært en populær DIY blant mange, å lage planteoppsatser fra naturens eget skattekammer.

NATURTRENDER
Det er veldig godt å se at natur-trendene bare øker mer og mer…innen interiør, fordi naturen er som balsam for sjelen vår. Så, hva kan en sånn liten oppsats som jeg har laget her…gi meg av store naturopplevelser? Vel, det er grønt, det lukter godt, samt at det er en fryd for øyet. Jeg har alltid dratt med meg naturen inn siden jeg var barn, og ivret etter å plukke alle slags blomster, pene greiner, steiner, skjell, kongler og jeg vet ikke hva. Alt som var naturlig og pent.

Inn med naturenJeg har pyntet oppsatsene med knapper, steiner og skjell…som jeg har fått av vakre små barnehender. Det gjør alt så mye mer magisk.

Alt er plukket og funnet i egen hage. Det mange anser som ugress…synes jeg er vakre planter.

VIL DU HA FLERE TIPS TIL Å LAGE NOE LIGNENDE?
Make your own beautiful terrarium – 10 inspiring ideas

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *