Gratis fonter

Gratis fonter

Er du på jakt etter en stilig font til bloggen din? Kanskje du skal lage en invitasjon og trenger en snirklete font? Eller kanskje du er i ferd med å lage en logo, og trenger en røff font? Da bør du sjekke ut disse nettsidene, som tilbyr enormt mange gratis fonter du kan laste ned og bruke.

 

DAFONT
En av mine absolutte favorittsider. Her finnes det tusenvis med fonter i alle sjanger, og det beste av alt…mange av dem er fri for bruk. Dafont er lett å bruke, og har en brukervennlig søkefunksjon, som gjør det enkelt å finne de fontene som er gratis.

Gå til: dafont.com

 

FONT SQUIRREL
Denne siden er også en favoritt. Lik Dafont – finner du mange fine, og gratis fonter. Oversiktlig, med god informasjon om fontene.

Gå til: fontsquirrel.com

 

SIMPLY THE BEST FONTS
Det jeg liker med denne siden, er at alle fontene er så godt kategorisert. Det gjør det enkelt å finne den type font man søker. De har også en oversiktlig fremvisning av fontene, med god informasjon.

Gå til: simplythebest.net


DET FINNES MANGE FLERE NETTSIDER SOM TILBYR GRATIS FONTER
De er ikke jeg så kjent med. Jeg er så godt fornøyd med disse tre nevnt over, at behovet for å lete andre steder…ikke har meldt seg.

NB! Selv om nettsider med gratis web-elementer erklærer at alt er fri for bruk, så er det likevel lurt å lese lisensene for hver ting du laster ned.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *