Fotogene dyr

Dyr er de mest fotogene jeg vet om. De er 100% naturlige, seg selv og alltid naturlig vakre. Mange med jordfarger, andre i sprakende farger. Når man opplever å få blikkontakt med dyret man fotograferer og får klare fine bilder i tillegg…er en unik opplevelse.

Fotogene dyr

JEG ELSKER Å TA BILDER AV DYRENE
Fugler, padder, løver, elefanter, katten min, insekter…ja, alt som jeg kan få tatt bilder av i dyreverden, er som ren meditasjon for meg. Det er som om man går inn i en annen og spennende verden.

Fotogene dyr

Alle bilder: © Ramona .S. B. Olaussen – Snøravn Design

FOTOGALLERIET MITT…
vil nok mest sannsynelig inneholde mange dyrebilder…men også abstrakte bilder. Det er alltid like spennende å se hva man ender opp med av bilder…når man får fotodilla i perioder.

NÅ ER DET SÅNN AT JEG IKKE ER UTDANNET FOTOGRAF…
men heller det man kaller en hobbyfotograf. Jo klarere og unike bilder man får, jo mer morsomt og spennende er det. Noen ganger faller jeg også for fristelsen å dele bilder som ikke er fullt så klare…fordi jeg føler bildet har en stemning. Det fine er at man stadig lærer noe nytt når man holder på. Uansett håper jeg at bildene mine kan bli til både glede og inspirasjon for andre.

 

varmehilsner

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *