Flower of life

Jeg elsker DIY prosjekter. Det er så billig, at det «nesten» er gratis. Det er lurt å ta vare på ting som vi kaster ofte. I dette tilfellet dorullpappen. Når du drar av siste papiret på rullen, så ikke kast den om du vil teste ut det jeg viser her. Jeg ser alltid etter DIY inspirasjon på nett, og hvor jeg så dette, husker jeg ikke. Det er bare å google i vei, og du vil finne mange prosjekter med doruller.

Flower of life

HVITT…HVITT…HVITT.
Jeg elsker hvitt. Det er en ren og fin farge som passer til alt. Om jeg noen gang skulle bli lei…er det enkelt å male den, men kanskje litt tidkrevende.  Jeg har satt på små perler som pynt med sølvdetaljer. Den var litt vanskelig å ta bilde av, siden jeg har lysegrå vegger…derfor har jeg tatt bilde av den med mørk bakgrunn, så det skal bli litt lettere å se detaljene.

Flower of life

 

FLOWER OF LIFE
Når jeg begynte å sette denne sammen, og hang den på veggen for å se hvordan den tok seg ut, fikk jeg plutselig besøk langveisfra. En god venn av meg kom innom og fikk se denne på veggen. Han smilte lurt og tok frem en gave han hadde tatt med til meg. Gjett hva?

 

Et symbol…helt lik den jeg hadde laget. Godt sammentreff eller hva?
Flower of life

HAR DU FALT FOR FRISTELSEN?
Ønsker du forsøke å lage en slik veggdekor? Da trenger du:

> Doruller
> Maling
> Limpistol eller annet lim
> Skjæreunderlag. Jeg bruker glassplate, tatt fra et gammelt skap.
> Skarp kniv eller saks. Jeg bruker tapetkniv.
> Linjal, helst i metall.
> Lakk om ønskelig.
> Dekor til å pynte den med, om du ønsker det.

Flower of life

 

SLIK GJØR DU DET:
1: Jeg malte først dorullene, da jeg synes det er enklere. Da trenger man kun å male kantene, om man ønsker det, når dekorasjonen er ferdig.

2: Jeg kuttet først av de stygge kantene på rullene, så målte jeg 1 cm bredde og delte i vei. Etterhvert ble det å dandere «bladene» slike jeg ville og lime dem sammen med limpistol, nederst i kantene så endene møtes.

3: Når alt var på plass og limt sammen, var det å male over kantene for å dekke det grå. Noen ganger må man lime litt ekstra, hvis pappen på rullen løsner, men det er ingen sak.

4: Jeg valgte å lakke den med glossy lakk, og pyntet så med perler.

Håper du fant dette inspirerende nok til å prøve det ut. Det var både morsomt, enkelt og det blir en flott veggdekorasjon.

varmehilsner

2 Comments:

  1. Utrolig stilig laget mor 🙂 du er såå flink <3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *