Beskjeder fra det hinsidige

Beskjeder fra det hinsidige

Illustrasjon: © Ramona .S. B. Olaussen – Snøravn Design

Har du noen gang bedt om hjelp, sånn ut i det blå? Et indre rop i en fortvilet situasjon, hvor man kanskje ikke vet hvordan man skal håndtere en sak? Eller søkt etter svar man ikke finner i bøker og andre steder? Det har iallefall jeg gjort, bedt om hjelp, stil mange spørsmål…og svar har jeg fått. Jeg måtte bare lære meg å forstå dem.

HVOR KOMMER DE FRA?
Oss selv eller fra Gud og andre guider, også kalt hjelpere? Det finnes så mange definisjoner på dette med guider. Det kan være engler, alver, Gud, vårt høyere jeg, kraftdyr, m.m. Spiller det egentlig noen rolle, hvem som sender disse beskjedene? 

IKKE ALLE TROR…
at det finnes noe mer mellom himmel og jord, eller at vi har noen som passer på oss her nede, fra en verden vi ikke kan se. Det er forståelig med tanke på at det er få som opplever det å komme i direkte kontakt med den andre siden, så sant du ikke er klarsynt.

INTUISJONEN – VÅR INDRE STEMME
For å forstå beskjeder fra det hinsidige, må vi snakke om intuisjonen. Noen tror at intuisjonen er en medfødt gave bare noen få har fått. Dette er ikke riktig. Intuisjonen er en sans vi alle er født med, men den må trenes opp på lik linje med andre evner og talenter. Flere har innsett dette. Bare i løpet av noen få år, har mange blitt flinkere til å løfte hverandre opp med oppmuntrende setninger som ”Lytt til din indre stemme”, ”stol på følelsene dine”, ” følg hjertet ditt” og ”følg din overbevisning”.

FOR NOEN ER INTUISJONEN SELVESTE «GUDESTEMMEN»
Andre mener beskjedene er fra noe som vi kaller «vårt høyere jeg»…at vi egentlig er opphøyde vesner som vi skal forsøke å finne tilbake til her nede på kloden. Atter andre mener beskjedene kommer fra gud eller guider. Spiller det egentlig noen rolle hvor de kommer fra…så lenge budskapene hjelper oss, gir oss håp og kjærlighet?

ER IKKE DET FARLIG DA?
Jeg har fått spørsmålet stilt flere ganger av folk som ønsker å vite mer om dette temaet. Det eneste skumle som kan skje, er at du får et svar du ikke liker, eller at du føler du ikke får hjelp.

INTUSIJONEN ER ET VIKTIG VERKTØY
Den kalles for vår sjette sans, og er en portal til vår egen indre visdom. Den gir oss viten og innsikt på et helt annet plan enn den viten vi får fra vår logiske, rasjonelle og analytiske del av hjernen. Når vi har utviklet og forstått intuisjonens språk, gir den oss en verdifull innsikt. Vi  får større innsikt om oss selv, omgivelsene, relasjoner og verden rundt oss. Intuisjonen gir også en verdifull veiledning innen det å utvikle tanker og handlinger som hjelper oss med å realisere våre drømmer og håp.

DET ER LETT Å FORNEKTE DEN INDRE STEMMEN
Denne murrende følelsen som kan pirre nede i magen når vi skal ta et valg. Hvorfor overser vi den? Det kan være mange årsaker til det. Noen stoler ikke på den, dvs. seg selv. Ofte blir intuisjonen tatt for å være innbildning, eller vi nekter å høre fordi den motsier noe vi kanskje virkelig ønsker oss. Mange vil nok kjenne seg igjen i dette med ”hvorfor lyttet jeg ikke til magefølelsen?”

 

Jeg har mange ganger ønsket at noen kom og ga meg en bruksanvisning på hvordan å leve livet riktig, men det finnes jo ikke. Eller jo forresten, den heter…intuisjon.

 

HVORDAN NÅR DEN OSS?
Intuisjonen bruker symboler og andre verktøy for å nå frem til oss, og er veldig individuell. Den bruker helst symboler vi forstår, og sier sjelden budskapet bare èn gang. Når vi ikke tar hintet, forsøker den å finne andre veier for å nå frem. Den finner mange veier, som du kan lese deg frem til under her.

TANKER
FØLELSER
INDRE BILDER
DRØMMER
BØKER; BLADER; MUSIKK; FOLK
DYR
BARN

HVORDAN TOLKER VI BESKJEDENE?
Noen beskjeder er krystallklare, å du kan ikke ta feil. Beskjeder med symboler, f.eks dyr…må tolkes for hva symbolet representerer. Drømmer du om eller ser du sommerfugler titt og ofte, handler det om transformasjon. Noe gammelt skal fornyes, slik sommerfuglen går fra larvestadiet til sommerfuglstadiet. Bjørnen står for styrke og kraft. Hva handler egentlig sangen om, den du har fått på hjernen og nynner på i alle døgnets tider, så du nesten tørner koko? Hva står egentlig fargen for…som du plutselig legger merke til overalt? Kanskje du har fått fullstendig dilla på lilla…og før du vet ordet av det, består interiør, klær, blomster, m.m av fargen lilla? Det betyr åndelighet, forresten. Tolk symbolene for hva de er.

 

ET PAR TIPS TIL TOLKING AV DRØMMER OG DYR:

  • DRØMMER: Anbefaler sterkt en bok som heter Regnbuetreet av Benedicte Thiis

  • KRAFTDYR: Det finnes masse informasjon om kraftdyr på nett. Jeg anbefaler en side som heter «Animal Spirit Guides»

 

«Intuisjonen er en indre ressurs som gir oss usvikelige retningslinjer når det gjelder å oppfylle håp og drømmer – Fra boka Intuisjon av Lynn A. Robinson»

 

varmehilsner

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *